LLUUXX

Hout – Aluminium kozijnen

Geniet van warm en sfeervol hout aan de binnenzijde en modern aluminium aan de buitenkant met onze Hout – Aluminium kozijnen!

Elegante duurzaamheid met Hout – Aluminium kozijnen

Bent u geen fan zijn van kunststof kozijnen, omdat u de sfeer van houten kozijnen in huis mist? LLUUXX is een van de weinige Hout – Aluminium kozijnen leveranciers in Nederland. Hout – Aluminium kozijnen zijn uniek, omdat ze een sfeervolle uitstraling hebben aan de binnenkant door het gebruik van hout, terwijl de buitenkant onderhoudsvrij en modern is dankzij het aluminium. Een groot voordeel van deze kozijnen is dat het hout niet wordt blootgesteld aan weersinvloeden van buitenaf. Daarnaast zijn er vele houtsoorten toepasbaar, denk aan: meranti, eiken, douglas, lariks, beuken, accoya etc.

Naast dat deze kozijnen visueel aantrekkelijk zijn, hebben ze ook uitstekende isolatiewaarden voor ongeëvenaarde duurzaamheid. De kozijnen bereiken namelijk een warmtedoorgangscoëfficiënt van Uw=0.7 W/m2K. Ons gehele assortiment is beschikbaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Benieuwd naar alle technische informatie en ons assortiment van Hout – Aluminium kozijnen? Lees dan snel verder.

HoutAlu kozijnen van Lluuxx

Technische informatie

Onderhoudsvrij

Lage TCO

Triple glas tot Ug=0.5 W/m2K

Voldoet aan BENG en NOM normen

Kan toegepast worden in de passieve bouw

Ideaal voor hoogbouw

Voordelen van

Onze Hout – Aluminium kozijnen

Onze Hout – Aluminium kozijnen hebben naast dat ze energie- en onderhoudskosten besparend zijn nog een aantal voordelen. Door de lage onderhoudsinterval, hoge isolatiewaardes en een lage CO2-footprint bieden de Hout – Aluminium kozijnen eveneens bij renovatie als nieuwbouw een uitkomst om aan steeds strengere eisen te voldoen. Maar dat is niet het enige, we hebben alle voordelen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet hieronder:

Hoge veiligheid en perfect isolerend

In alle RAL-kleuren beschikbaar

Keuze uit alle harde- en zachte houtsoorten

Weersbestendig

Lange levensduur

Lage CO2

Modern en sfeervol ontwerp

Snelle afhandeling van bestellingen

Triple glas tot Ug=0.5 W/m2K

Aantrekkelijk geprijsd

Start vandaag nog met het verduurzamen van uw gebouw

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Samen met Noorderring, VANLOMMER en LLUUXX transformeren wij uw woning of (bedrijfs)pand volledig met onze duurzame kozijnen, zonnestroomsystemen en andere toepassingen. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject?

Ons assortiment aan Hout – Aluminium kozijnen

Onze Hout – Aluminium kozijnen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren, waarbij ook een transparante afwerking mogelijk is. U vindt een greep uit het assortiment hieronder:

Beschikbare aluminium profielen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de subsidiemogelijkheden?

De overheid geeft subsidies voor het verduurzamen van uw woning, en het vervangen van de kozijnen valt onder verduurzaming. Op dit moment is er een landelijke subsidie voor isoleren. Daarnaast geven sommige gemeenten en provincies ook subsidie voor isolatie. Bekijk de regeling van uw gemeente via de energiesubsidiewijzer.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 6 tot 8 weken.

Wat voor soorten kozijnen zijn er?

Er zijn veel verschillende kozijnen, zo hebben wij kunststof, aluminium, houten en HoutAlu kozijnen.

Hoeveel kosten kozijnen per vierkante meter?

Hier hebben we geen eenduidig antwoord op, omdat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Dit hangt namelijk af van het materiaal, de uitvoering, beglazing en afmetingen. Uw voordeel is dat onze prijzen voordeliger zijn dan die van andere bedrijven én we hanteren korte levertijden.

Wat doet LLUUXX naast het leveren van kozijnen?

Naast het leveren van kozijnen zijn wij onderdeel van het bouwbedrijf Noorderring, waardoor we ook constructieve werkzaamheden uitvoeren. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld bij het plaatsen van onder andere lateien, repareren van het metselwerk en het vervangen van gevelbekleding, boeidelen, dakgoten en meer.