LLUUXX

Aluminium kozijnen

Verrijk uw woning met stijlvolle en minimalistische aluminium kozijnen.

Een innovatieve stap naar duurzaam wonen met de aluminium kozijnen van LLUUXX

Bij LLUUXX bieden we hoogwaardige aluminium kozijnen aan tegen een aantrekkelijke prijs. De aluminium profielen hebben een hoge stijfheid, zijn duurzaam en bieden uitstekende isolatie dankzij de thermische onderbreking. Onze aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in praktisch elke RAL kleur, hierdoor kunt u een eigen stijl en sfeer creëren.

Bovendien is aluminium een zeer duurzaam materiaal, wat betekent dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Een groot voordeel van aluminium kozijnen is dat er geen onderhoud nodig is in de vorm van schilderwerk. Het onderhoud beperkt zich enkel tot een schoonmaakbeurt eens in de zoveel tijd. Benieuwd welke aluminium kozijnen wij in ons assortiment hebben?

Aluminium kozijnen van LLUUXX

Technische informatie

Warmteoverdrachtscoëfficiënt

Uw = 1,0-1,1 W/m2k

Dubbele beglazing

Ug = 1,1 W/m2k

Luchtinfiltratie

Klasse C4

Waterdichtheid

Klasse 9A

Beslag

Roto NT

Voordelen van

Onze aluminium kozijnen

Onze aluminium kozijnen hebben naast dat ze energie- en onderhoudskosten besparend zijn nog een aantal voordelen. We hebben alle voordelen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet hieronder:

Hoge veiligheid en perfect isolerend

Geluiddempend

Weersbestendigheid

Triple glas tot Ug=0.5 W/m2K

Modern minimalistisch ontwerp

Een breed scala aan kleuren mogelijk

Korte levertijden en montage

Start vandaag nog met het verduurzamen van uw gebouw

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Samen met Noorderring, VANLOMMER en LLUUXX transformeren wij uw woning of (bedrijfs)pand volledig met onze duurzame kozijnen, zonnestroomsystemen en andere toepassingen. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject?

Ons assortiment aan aluminium kozijnen

Onze aluminium-kozijnen zijn beschikbaar in veel verschillende kleuren. Hieronder een overzicht van de verschillende typen aluminium kozijnen.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de subsidiemogelijkheden?

De overheid geeft subsidies voor het verduurzamen van uw woning, en het vervangen van de kozijnen valt onder verduurzaming. Op dit moment is er een landelijke subsidie voor isoleren. Daarnaast geven sommige gemeenten en provincies ook subsidie voor isolatie. Bekijk de regeling van uw gemeente via de energiesubsidiewijzer.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 6 tot 8 weken.

Wat voor soorten kozijnen zijn er?

Er zijn veel verschillende kozijnen, zo hebben wij kunststof, aluminium, houten en HoutAlu kozijnen.

Hoeveel kosten kozijnen per vierkante meter?

Hier hebben we geen eenduidig antwoord op, omdat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Dit hangt namelijk af van het materiaal, de uitvoering, beglazing en afmetingen. Uw voordeel is dat onze prijzen voordeliger zijn dan die van andere bedrijven én we hanteren korte levertijden.

Wat doet LLUUXX naast het leveren van kozijnen?

Naast het leveren van kozijnen zijn wij onderdeel van het bouwbedrijf Noorderring, waardoor we ook constructieve werkzaamheden uitvoeren. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld bij het plaatsen van onder andere lateien, repareren van het metselwerk en het vervangen van gevelbekleding, boeidelen, dakgoten en meer.