LLUUXX

Kunststof kozijnen

Wilt u ook besparen op uw energierekening?

Kies voor onze duurzame en onderhoudsvrije kunststof kozijnen!

Onze kunststof kozijnen zijn al jaren populair op de Nederlandse markt vanwege de aantrekkelijke prijs en hoge kwaliteit. De kozijnen voldoen aan alle eisen en zijn verkrijgbaar met HR++ of triple glas. De kozijnen zijn beschikbaar in veel verschillenze kleuren met of zonder houtnerfstructuur. Naast deuren en ramen leveren en plaatsen wij ook verschillende typen schuifpuien van kunststof. Dit maakt de kunststof kozijnen een zeer interessant alternatief als vervanging van uw oude kozijnen.

Naast dat u in de toekomst bespaart op energiekosten, bespaart u ook op onderhoudskosten. Bij houten kozijnen is er periodiek onderhoud nodig in de vorm van schilderwerk en het herstellen van houtrot, wat hoge kosten met zich mee kan brengen. Zeg maar vaarwel tegen deze kosten wanneer u kiest voor onze kunststof kozijnen. Wij leveren aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Benieuwd welke kunststof kozijnen we in ons assortiment hebben?

Aluminium kozijnen van LLUUXX

Technische informatie

Warmteoverdrachtscoëfficiënt

Uw = 1,0-1,1 W/m2k

Dubbele beglazing

Ug = 1,1 W/m2k

Luchtinfiltratie

Klasse C4

Waterdichtheid

Klasse 9A

Beslag

Roto NT

Voordelen van

Onze kunststof kozijnen

We benoemden al dat onze kunststof kozijnen energie- en onderhoudskosten besparend zijn, maar dat zijn niet de enige voordelen. Zo beschikken deze kozijnen over goede thermische en akoestische isolatie. Daarnaast zorgen de hoge dichtheid en het moderne design voor een aangenaam wooncomfort. We hebben alle voordelen overzichtelijk voor u op een rijtje gezet hieronder:

Hoge weersbestendigheid

Aantrekkelijke prijs

Breed scala aan kleuren

Korte levertijden en montage

Triple glas met een standaard isolatiewaarde van Ug=0.5 W/m2K

Start vandaag nog met het verduurzamen van uw gebouw

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Samen met Noorderring, VANLOMMER en LLUUXX transformeren wij uw woning of (bedrijfs)pand volledig met onze duurzame kozijnen, zonnestroomsystemen en andere toepassingen. Benieuwd wat we kunnen betekenen voor uw nieuwbouw-, verbouw- of renovatieproject?

Ons assortiment aan kunststof kozijnen

Onze kunststof kozijnen zijn beschikbaar in de volgende profielen. U vindt een greep uit het assortiment hieronder:

Veelgestelde vragen

Wat zijn de subsidiemogelijkheden?

De overheid geeft subsidies voor het verduurzamen van uw woning, en het vervangen van de kozijnen valt onder verduurzaming. Op dit moment is er een landelijke subsidie voor isoleren. Daarnaast geven sommige gemeenten en provincies ook subsidie voor isolatie. Bekijk de regeling van uw gemeente via de energiesubsidiewijzer.

Wat is de levertijd?

De levertijd is 6 tot 8 weken.

Wat voor soorten kozijnen zijn er?

Er zijn veel verschillende kozijnen, zo hebben wij kunststof, aluminium, houten en HoutAlu kozijnen.

Hoeveel kosten kozijnen per vierkante meter?

Hier hebben we geen eenduidig antwoord op, omdat de kosten afhankelijk zijn van verschillende factoren. Dit hangt namelijk af van het materiaal, de uitvoering, beglazing en afmetingen. Uw voordeel is dat onze prijzen voordeliger zijn dan die van andere bedrijven én we hanteren korte levertijden.

Wat doet LLUUXX naast het leveren van kozijnen?

Naast het leveren van kozijnen zijn wij onderdeel van het bouwbedrijf Noorderring, waardoor we ook constructieve werkzaamheden uitvoeren. Zo ondersteunen we bijvoorbeeld bij het plaatsen van onder andere lateien, repareren van het metselwerk en het vervangen van gevelbekleding, boeidelen, dakgoten en meer.